Všeobecné obchodné podmienky

Prevádzkovateľom internetovej stránky www.finviaclub.sk je spoločnosť FinVision Group, s.r.o. so sídlom: Levická 30, 949 01  Nitra, IČO: 48 245 313, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Nitra, Oddiel: Sa, Vložka číslo: 39176/N (ďalej len „FVG“).

Spoločnosť FVG vykonáva finančné sprostredkovanie podľa zákona č.186/2009Z. z. o finančnom sprostredkovaní a finančnom poradenstve a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „Zákon“) ako podriadený finančný agent samostatného finančného agenta UNIVERSAL maklérsky dom a.s., zapísaný v registri Národnej banky Slovenska pod registračným číslom 229898, v podregistroch poistenia alebo zaistenia. Spôsob zápisu v NBS je možné si overiť na internetovej adrese https://regfap.nbs.sk/search.php.

Samostatným finančným agentom vykonávajúcim finančné sprostredkovanie podľa Zákona je spoločnosť UNIVERSAL maklérsky dom a. s., sídlo: Červeňova 18, 811 03 Bratislava, IČO: 35 822 091, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, Oddiel: Sa, Vložka číslo: 2831/B (ďalej len „UMD“), ako samostatný finančný agent, zapísaný v registri Národnej banky Slovenska pod registračným číslom 3389, v podregistroch starobného dôchodkového sporenia, prijímania vkladov, poskytovania úverov, doplnkového dôchodkového sporenia, poistenia alebo zaistenia a kapitálového trhu.


Elektronický kontaktný formulár

Spracúvanie osobných údajov sa riadi NARIADENÍM EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) a zákonom SR č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.   


Prehlásenie dotknutej osoby:

Odoslaním kontaktného formuláru dáva potenciálny odoberateľ súhlas so spracovaním osobných údajov spoločnosti FinVision Group, s.r.o., IČO: 48 245 313 a UNIVERSAL Maklérsky dom a.s. IČO: 35 822 091 , zákona  č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v platnom znení.

Dotknutá osoba berie na vedomie, že  má právo kedykoľvek odvolať súhlas so spracovaním osobných údajov, ktoré sa jej týkajú. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založenom na súhlase pred jeho odvolaním.  Súhlas so spracovaním osobných údajov je možné kedykoľvek odvolať. Odvolanie súhlasu nemá zákonnosť spracúvania osobných údajov založenom na súhlase pred jeho odvolaním. Dotknutá osoba môže súhlas kedykoľvek odvolať písomnou formou cez odhlasovací formulár tu.


Účel poskytnutia osobných údajov

Osobné údaje sú poskytnuté na predkladanie ponúk na uzavretie zmluvy o poskytnutí finančnej služby, uzavieranie zmluvy  o poskytnutí finančnej služby a vykonávanie ďalších činností smerujúcich k uzavretiu alebo k  zmene zmluvy o poskytnutí finančnej služby, poskytovanie odbornej pomoci, informácií a odporúčaní klientovi na účely uzavretia, zmeny  alebo ukončenia zmluvy o poskytnutí finančnej služby, spolupráca pri správe zmluvy o poskytnutí finančnej služby, ak charakter finančnej služby takú spoluprácu umožňuje, spolupráca pri vybavovaní nárokov a plnení plynúcich klientovi zo zmluvy o poskytnutí finančnej služby, najmä v súvislosti s udalosťami rozhodujúcimi pre vznik takýchto nárokov
Spoločnosť FVG je oprávnená vykonávať činnosť podriadeného finančného agenta, na základe licencie Národnej banky Slovenska (registračné číslo: 231262).


Rozsah poskytnutia osobných údajov

Osobné údaje poskytuje odberateľ v rozsahu: Meno, Priezvisko, telefónne číslo, emailová adresa.


Doba uchovávania

Osobné údaje poskytuje potenciálny klient po dobu 10 rokov, v zmysle zákona č. 186/2009 Z. z. o finančnom sprostredkovaní a finančnom poradenstve a o zmene a doplnení niektorých zákonov.


Práva dotknutej osoby

Právo požadovať prístup k svojim osobným údajom
Právo na opravu osobných údajov
Právo na vymazanie osobných údajov
Právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov
Právo namietať proti spracúvaniu osobných údajov
Právo na prenos svojich osobných údajov
Právo podať sťažnosť dozornému orgánu, t.j. Úradu na ochranu osobných údajov SR

„Dohľad nad ochranou osobných údajov  ( v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z  a  NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 )
vykonáva v našej spoločnosti  ZODPOVEDNÁ OSOBA : Mgr. Nikoleta Richtárechová, emailový kontakt club@finvia.sk
. na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.“

Uvedené práva dotknutej osoby sú bližšie špecifikované v článkoch 15 až 21 Nariadenia. Dotknutá osoba si uvedené práva uplatňuje v súlade s Nariadením a ďalšími príslušnými právnymi predpismi. Voči prevádzkovateľovi si dotknutá osoba môže svoje práva uplatniť prostredníctvom písomnej žiadosti alebo elektronickými prostriedkami. V prípade, že dotknutá osoba požiada o ústne poskytnutie informácií, informácie sa môžu takto poskytnúť za predpokladu, že dotknutá osoba preukázala svoju totožnosť.


Okruh príjemcov (sprostredkovateľov)

UNIVERSAL Maklérsky dom a.s.

REFERENCIE

Z ekonomickej univerzity som išla pracovať do banky, kde som poznatky z finančníctva mohla využiť v praxi. Avšak myslím si, že najväčšou praxou a školou je robiť finančného poradcu.

Lucia Risková Unit Manager, Finvia holding, a.s.

Najviac ma zaujali obchodné spolupráce s realitnými kanceláriami, developermi či veľkými internetovými portálmi, ktoré zabezpečujú neustály prísun nových klientov.

Anna Kveta Furiková Expert senior, Finvia holding, a.s.

Moderné nástroje, skvelé možnosti nenásilného získavania klientov a úžasné online technológie boli jasným signálom prečo práve Finvia. Človek to však musí zažiť v praxi, aby pochopil jedinečnosť odlíšenia od trhu.

Juraj Richtárech Area Director, Finvia holding, a.s.
Sledujte nás na sociálnych sieťach

Copyright © 2019. All Rights Reserved

Táto webstránka používa súbory cookies, ktoré pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Jej ďaľším používaním s týmto súhlasíte.

Viac informácií o cookies